sunnuntai 19. syyskuuta 2021

Luonnossa liikkumista ja käsitöitä.

Alkusyksy ja ruska on ehdottomasti se aika vuodesta, jolloin hidastaa elämää ja lisää pään sisällä tapahtuvaa luovaa ajatteluprosessia. Työarjessa ja sen kiireissä, aikaa luovalle pohdinnalle, ei ole ikinä tarpeeksi, mutta kaikista muista hetkistä tulee otettua kaikki irti. Vähän ennen syyskuun puolta väliä, kävimme Vierumäellä mökkeilemässä. Liikaa tekemistä ei tähän viikonloppuun ladattu, vaan luvatusta sateesta huolimatta, jätimme aikaa pitkille kävelylenkeille ja luonnon ihastelulle.
Kotona ja autoreissuilla puikot ja virkkuukoukku ovat heiluneet tasaiseen tahtiin. Lapasia olen tehnyt perheen toiveesta, kullekin omanlaisiaan ja tulevalle bonuslapsenlapselle, tuli virkattua isoäidin neliöistä vauvanpeitto.
Nyt olen vihdoin päässyt aloittamaan omia luomuksiani, joihin aion sisällyttää tuota syksyisiltä luontoretkiltä ammennettua värimaailmaa. Kanta-Hämeen alueella retki-ja ulkoilupaikkoja on paljon ja niitä on tullut kierrettyä edellisen viikon aikana niin Hämeenlinnassa, kuin Hattulassa ja Evollakin.
Syksy on tänä vuonna elämässäni tervetullut, vaikka yleensä loppusyksy on sitä vuoden vaikeinta aikaa. Kynttilät ja ulkoilu saavat toimia lääkkeenä tähän ahdistukseen tänä vuonna. Tämän viikon lopulla olisi pitkästä aikaa tarkoitus tehdä vielä pieni pikapyrähdys aurinkoon, pimenevien iltojen vastapainoksi. Siitä kuitenkin lisää sitten seuraavassa blogipäivityksessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti