perjantai 12. helmikuuta 2016

Hyvä flow.

Alkava kevät kai riemuitsee jo jossain sisällä, koska mieli on ollut huomattavasti virkeämpi. Paljon enemmän on viime aikoina saanut aikaiseksi niin töissä kun kotonakin. Odotukset on pitkälle jo tulevassa kesässä ja siihen liittyvissä unelmissa. Heinäkuussa olisi tarkoitus sanoa tahdon ja se on ehkä kuluvan vuoden suurin asia. Kyseessä on omalla kohdalla jo toinen kerta ja kun molemmilla on jo lapsetkin tehty, niin mitään valkeaa unelmaa, ei häistä ole tarkoitus enää tehdä. Juhlat kuitenkin pidetään keskisuuren kaavan mukaan, mutta niistä enemmän sitten myöhemmin.

Tämän hetken trendiväri itselläni tuntuu olevan turkoosi. Sinällään jännää, koska aiemmin se ei ole juuri kuulunut lempiväreihini. Ajattelin liittää tuon turkoosin noihin häihin, mutta myös muuhun elämään. Löysin kirpputorilta pari näitä Iittalan laseja ja siitä tämä keräily sitten lähti:Lisäksi sain yllätyksenä vielä pari vähän tummemman turkoosin väristä kivituikkuja, joita myös keräilen.


Voi olla että asiaan vaikutti myös tämä keittiön yleisväritys:

Joskus aiemmin keräilin vihreitä Arabian 24h astioita, mutta niistä suurin osa on jo hajonnut. Toinen suuri rakkauteni on ollut nuo muumi-mukit ja jokunen niitäkin on jo kertynyt:

Mutta tämän hetkinen käsillä tekemisen projekti on siis tuo oma tila tuossa toisessa eteisessä. Viime ajat olen käyttänyt lähinnä työstämällä sinne erilaisia juttuja. 

Huovuttaminen on jatkunut.

Pari kaitaliinaa pöydälle, toisessa inspiraationa lumpeet, toisessa unikot.


Ja satumaailma saa jatkua. Sadut ovat ihanaa vastapainoa elämän julmuudelle.

Eli kokonaisuus hahmottuu:

Mutta kaikki pensselit, kynät, maalit ja muut välineet tarvitsee omia paikkojaan:

Alkusoittoahan tämä vielä on, mutta kun kotona on yksi kohta, mihin saan sekoittaa kaikki mahdolliset värit, pysyy muu harmoniassa. Ja en voi väittää että aina kun kuljen tuosta ohi, tulen hyvälle tuulelle. Kaikki rakkaat käsityö- ja askarteluvälineet  järjestyksessä tuossa värien karkkikaupassa, Osa välineistä on kierrätettyjä osa ei. 

Mutta siinä tekemiset tällä hetkellä. Katsotaan mitä kevät vielä eteen tuo :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti