tiistai 5. tammikuuta 2016

Kaipuu takaisin arkeen.

Poistin muutaman kirjoituksen tuosta välistä, kun ne käsittelivät asioita, joita en välttämättä tahdo muistella. Pitkä tauko, lähes pari vuotta on siis tuosta edellisestä kirjoituksesta. Elämä on kulkenut eteenpäin hyvin vauhdikkaasti ja tuntuu että kaikki energia ja luovuus on mennyt enemmän tai vähemmän arjen pyöritykseen. Olen päässyt myös käymään monissa reissuissa, joista enemmän blogissa: http://jeromicanmatkassa.blogspot.fi/. Kuitenkin kaiken tämän pyörityksen keskellä olen kaivannut aikaa, jolloin ehti ja kykeni tekemään omia pikkujuttujaan ja nauttimaan niistä.

Eroperheen lapset ovat selvinneet eteenpäin hyvin. Vanhin poikani muutti omaan asuntoon ja kakkosella on sama temppu haaveissa tyttöystävänsä kanssa, kunhan ehtii täysikäiseksi. Haaveilin tossa jo töiden vaihtamista päivätöihin, kun tuntuu että elämästä jää niin vähän käteen kun suurin osa viikosta menee töihin ja työmatkoihin. Lupasin kuitenkin jatkaa vielä kesään, joten tässä sitä mennään. Uuden avomiehen kanssa on rakenneltu kotia nyt reilu puoli vuotta.

Lähes vuoden käsityötauon jälkeen (lukuunottamatta muutamaa pikkujuttua), on tämäkin harrastus taas alkanut nostamaan päätään. Se on kai totta, että kun ihminen on suuressa kriisissä, on luominen haastavaa. Samoin lukeminen oli pitkään tauolla, kunnes hyvin pienin askelin olen päässyt sitäkin aloittelemaan.

Viime ajat olen tehnyt lähinnä Decopage- lakka päälysteitä niin purkkeihin, lyhtyihin, kun pöytäänkin.


 Pöydän päälystin parvekkeelle, kun olen saanut luvan laittaa kahteen paikkaan asunnossa näitä värikkäitä luomuksiani. Toinen on parveke ja toinen tulee olemaan pieni nurkkaus, johon vihdoin saan näitä käsityö- ja askartelutarvikkeitani, kunhan joskus saan sen tehtyä. Ensin pitäisi saada tietyn mallinen työpöytä ja se onkin ehkä se suurin haaste.

Ajateltiin että se ehkä sopisi hyvin tuonne kakkoseteiseen, kun se on aika pitkälle tyhjänä. Totesin heti että sittenhän voin hyödyntää tuon naulakonkin. Siihen ompelin pari kassia roikkumaan, mihin saa kaikenlaisia nauhoja ja nappeja.


Kirppikseltä ostettuja maljakoita, sekä kaupasta ostettuja lyhtyjä päälystelin myös:Ja tietenkin muutaman purkin:  

Jouluksi tein muutamat villasukat ja nyt vuorossa lapaset. Olemme yli kaksi kuukautta odottaneet tilaamaamme uutta autoa. Kunhan se vihdoin saapuu, pääsee lähikaupunkien kirpputoreja ja antiikkiliikkeitä kiertelemään uusien löytöjen toiveissa. Tämä harrastus onneksi kiinnostaa meitä molempia, vaikka käsityöt ja askartelu onkin lähinnä oma visioni. Pieni loma on tulossa tuossa tammikuussa, mutta muuten kevät tulee olemaan työntäyteinen. Kesällä saattaa ollaa suurempia suunnitelmia ja toiveissa on myös taas matka jonnekin. Tällä hetkellä kuitenkin kaikki tavoitteet on arjen palasten keräämisessä ja arjesta nauttimaan oppimisessa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti