torstai 8. elokuuta 2013

Lukutoukka herää syksyä kohti

Lukeminen on myös yksi suurimmista intohimoistani. Eniten luen työmatkoilla, jolloin viikon sisällä saattaa mennä pari kolmekin kirjaa.

Nyt kesälomalla lukeminen on ollut hitaampaa.Ennen Pärnuun lähtöä sain luettua Kate Jakobsin Pienen lankakaupan.Kirja käsitteli erilaisia ihmiskohtaloita, jotka kohtasivat itten lankakaupassa pidettävässä neulontakerhossa. Kirja oli helppoa kesäluettavaa, vaikka sittain hieman synkkä. Hain kuitenkin kirjastosta myös jatko-osan eli Lankakaupan talvi, jonka ajattelin lukea sitten töiden alettua.
 Lukaisin myös Helene Turstenin Tulitanssin. En tiedä jotuuko se tästä vuoden ajasta, kun kesällä en niin vahvasti jaksa keskittyä, vai mistä, mutta tämäkään kirja ei minusta yltänyt edeltäjiensä tasolle. No syksyllä tideän että tahti kiihtyy ja siten mukaan eksyy kyllä jotain repäisevämpiäkin kokemuksia.
Eilen ilmestyi pitkään odotettu ja Kotoliving-blogissa hehkutettu Kotoliving-lehden vintage numero. Täytyy istua alas ja keskittyä siihen, mutta ainakin se oli visuaalisesti hienosti toteutettu näin alku vilkaisulta.
 
Juuri tästä visuaalisesta puolesta pidän näissä kotoliving-lehdissä muutenkin eniten.
Niissä on arkisista asioista saatu persoonallista ja juhlavaa. Lisäksi ohjeet ovat suhteelisen simppeleitä eivätkä vaadi useiden kymppien tai satasten sijoitusta materiaaleihin. Paljon kierrätystä ja silleen.
 
 
Totesin tehdessäni noita edellisessä kirjoituksessa olleita patalappuja, että vaikka teen niitä muille, on omat patalappuni surkeassa jamassa. Siitä sitten sisuuntuneena päätin tehdä löytyneistä irtokeristä samalla afrikankukka idealla itselleni patalaput. Tästä se lähtee vihreällä puuvilla- ja beigellä pellavalangalla.
 
Parin viikon päästä saamme kotiimme uuden asukkaan eli 3.7 syntyneen Rottweiler- Saksanpaimenkoirasekoituksen Nalan <3
Koko perhe odotteleekin tuota uutta vauvaa innokkaasti. Uusia tarvikkeitakin piti alustavasti hakea. Ruokavalinnassa noudatin kasvattajan vinkkejä.
 
 
 
Vielä haluaisin mahdollisia vinkkejä:
Olemme siis lähdössä Pariisiin syyskuussa ja haluaisin käydä käsityötarvike ostoksilla. Missä mahtavat sijaita Pariisin persoonallisimmat käsityöliikkeet. Uskon että niitä siellä on, kunhan vaan osaa etsiä. Eli jos jollain on asiasta tietoa, ottaisin sen tiedon innolla vastaan.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti