maanantai 14. tammikuuta 2013

Sukkia ja kukkia

Vuosi 2013 alkoi pakkasen paukkeella. Tuntuu kun kylmä ilma löisi läpi jokaisesta vaatekerrasta ja mieli vaeltaa haaveillen kesästä ja lämmöstä. En ole koskaan ollut talvi-ihmisiä, mutta täytyy silti myöntää että pakkastalvikin on parempi kun tuo ikuinen vesisade ja harmaus. Lumi tuo valoa ja huurtaa puut upean näköisiksi.


Pakkanen on kai ajanut sukka- ja lapassavottaan, jotta pakkasesta edes jotenkin selviytyisi:

Sukat tein poikani ystävälle, joka sattuu olemaan tyttö. Sukat on tehty erivärisistä Novitan Nalle-langoista.
Lapaset tein itselleni. Vaihteeksi harvinaisen tyttömäiset, kun yleensä käytän vain maanläheisiä värejä.
Lapset on tehty vaaleanpunaisesta, mustasta ja harmaasta nallelangasta, valkoisesta ja turkoosista seitsemästä veljeksestä ja violetista suomalaisesta sukkalangasta.

Sitten tein vielä tällaisen kiertyvän kaulaliinan, nyt en kyllä muista mikä tuo harmaa pohjana toimiva lanka oli merkiltään, mutta kukkaset ovat samoista langoista kun nuo lapasetkin.

Muu aika on mennyt lukiessa, lähinnä ammattikirjallisuutta, mutta sekaan mahtuu myös uusin Anna Jansson ja   
Lionel Shiverin: Poikani Kevin.

Käsityökoulussa uutena projektina on kudontajakso, jossa tarkoitus olisi saada jonkin näköinen matto tehtyä. Väreiksi valitsin mustan, harmaan ja valkoisen. Katsotaan mitä siitä kehittyy.

Haaveissa olisi taas lukuisat kohteet joihin haluaisi matkustaa, vaikka tuo matti kukkarossa kiusaa ja estää toteuttamasta unelmiaan. Täytyy vaan tyytyä mielikuva matkailuun. Nyt matkaisin sinne Raappanan: Kauas Pois kappaleen myötä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti