tiistai 12. huhtikuuta 2016

Kevät etenee kohisten.


Valon lisääntyessä mieli kirkastuu ja alkaa kaipaamaan värejä ja liikkuvuutta. Stressi työpaikan hausta ja Yt-prosessista, jossa joudun lähtemään, koska kaikki tietävät että etsin muutenkin uutta työpaikkaa, tuntuu hetkittäin hyvin kuristavalta. Kaikki mahdolliset pakokeinot tuon prosessin ajattelemisesta ovat olleet enemmän kuin tarpeellisia.

Onneksi perheellä ja lapsilla on kaikki hyvin. Toinen lapsistakin suunnittelee omilleen muuttoa kesän jälkeen ja sai juuri myös työpaikan opintojensa ohelle. Vanhimmalla opinnot kääntyvät jo loppusuoralle ja kesätyöt sekä keikkatyöt on jo hoidossa. Kolmannen kanssa jännätään peruskoulun loppumista ja tulevaa opiskelupaikkaa.

Kaikki junamatkat töihin ja takaisin olen lähinnä kuluttanut dekkareiden lukemiseen ja musiikin kuunteluun. Kotona taas nuo huopatyöt ovat jatkuneet ja kaiken liikenevän rahan, sekä ajan olen halunnut käyttää kirppiskierroksiin, sekä tulevien häideni suunnitteluun.

Kutsut häihin lähtivät jo ja tässä turkoosibuumissa näyttivät tällaisilta:


Juhlittu on myös kuopuksen synttäreitä, jonne yhdessä nuorison kanssa väänsimme futiskenttäkakun:



Kirppiskierroksilta on löytynyt vaikka minkälaisia kippoja ja kappoja, sekä kirjoja. Tässä muutamia löytöjä:




 Tässä vielä äitini minulle löytämä Iittala-setti:


Tuo oma työnurkkaukseni alkaa todellakin muistuttamaan sellaista satu-tädin soppia, mitä olen haaveillutkin. Tässä satukansan uusimmat luomukset:





Ja tässä koko nurkkaus:


Tällä hetkellä pohdin täällä kovan flunssan kourissa, mitä projekteja seuraavaksi keksisi. Jos Yt-neuvotteluiden seurauksena tulee ylimääräisiä vapaakuukausia, niin eihän tässä ole muuta kuin aikaa toteutella kaikenlaisia projektejaan, mutta toivon silti että jotain muuta työtä löytyisi ja voisi suunnitella taas elämää eteenpäin. Hyvää kevättä kuitenkin kaikille jotka viitsitte tätä lukea.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti